ВЕСЫ, ДОЗАТОРЫ,
ВЕСОИЗМЕРИТЕЛЬНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ,
АВТОМАТИЗАЦИЯ ПРОМЫШЛЕННЫХ ПРОЦЕССОВ
Юридический и почтовый адрес:
69008 г. Запорожье, ул. Ремесленная,2
(061) 289-76-02 - дирекция
(061) 289-76-03 - юридический отдел
(061) 289-76-04 - отдел сбыта
(061) 212-69-69 - бухгалтерия
e-mail:vesmaster@optima.com.ua
Главная О нас Продукция Услуги Награды Заказ Доставка Отзывы Контакты

Наша продукция

Наши услуги

Контакты

69008 г. Запорожье,
ул. Ремесленная,2

отдел сбыта

(061)
289-76-02
  289-76-03
  289-76-04
  212-69-69
(095) 652-81-05
(068) 403-63-70


e-mail:
vesmaster@optima.com.ua

vesmaster_zp@ukr.net

zvz.ukr@ukr.net

Rambler's Top100
Рейтинг@Mail.ru
Весовое оборудование / Электронные лабораторные весы / ЛАБОРАТОРНЫЕ ВЕСЫ СЕРИИ AN

ЛАБОРАТОРНЫЕ ВЕСЫ СЕРИИ AN

ПРАЙС-ЛИСТ
Зовнішній вигляд Марка ваги Клас точності Технічні характеристики:
Ціна поділки d. г. Межі зважування г. Розмір чашки
Ваги аналітичні 2кл.
серія AN
AN 50 2 кл 0.0001 50 / 0,01 90мм
AN 100 0.0001 100 / 0,01
AN 200 0.0001 200 / 0,01
Інші технічні характеристики
Марка ваги AN50 AN100 AN200
Компенсація маси тари (г) -50 -100 -200
Роб. діапазон температури `+18…33°С
Час зважування <10c
Тип індикатора Графічний
Габаритні розміри 210х510х305мм
Живлення ваги 230В, 50Гц, 6Вт / 12В, 0.16А
Маса 8,5кг
Особливості та функції
україномовні текстові повідомлення та підказки;   скляна вітрина з трьохстороннім доступом;
автоматична компенсація впливу факторів навколишнього середовища;   зважування в грамах, міліграмах, каратах;
сучасний дизайн;   функція автонуля;
автоматична діагностика;   функція цифрового тарування.
зовнішня калібровка;   Додатково поставляється:
внутрішня калібровка;   принтер;
функція рахування штук;   гирі для зовнішньої калібровки;
індикатор стабільності;   кабель для інтерфейсу RS232C;
блокування меню та калібровки;   набр для визначення питомої ваги.
вмонтований інтерфейс RS232C;      
Ваги серії AN внесені в Держреєстр №У1213-09
Вартість держповірки включена в вартість ваги.

Мы также предлагаем вам большой выбор весового оборудования.


НА ГЛАВНУЮ


НА НАЧАЛО